Taros Kami

Wevino diadegkeun dina 2007. Pausahaan ieu dumasar dina Muggia, Trieste di Porto San Rocco laut kalawan affiliates di Slovénia, Céko, Perancis, Jérman jeung Inggris sarta employs leuwih ti 20 jalma. Pausahaan ieu husus dina impor sarta jualan wines husus sarta arwah anu nangtung kaluar ti balaréa. 

Tujuan perusahaan pikeun ngajual inuman anu paling ekslusif sareng premium ditingali dina portopolio kami.

Lokasi kantor pusat kami di Italia:

Investo SRL
Strada pikeun Lazzaretto 2
34015, Muggia, Italia

+ 39 351 646 5451

Punten nyerat sadaya patarosan ku e-mail (kami ngabales gancang pisan):

info@wevino.store

Anggur premium sareng toko anggur roh

Kami henteu ngan hiji toko web tapi hiji ngadegna nyata, dibere di Italia, Slovénia, Inggris, Jérman jeung Perancis.

Tur virtual ka tempat klub anggur kami:

Gudang kami aya di:

- Itali, Muggia

- Slovénia, Ljubljana

- Perancis, Bordeaux

- Jérman, Neugersdorf

- Républik Céko, Rumburk

- Hongkong

-Inggris, Bootle