Perhatosan hukum

Sarat jeung Kaayaan

1. Nyusun

1.1 Kami moal ngajual atanapi nginum alkohol ka saha waé, atanapi katingali, umurna di handapeun umur 18 tahun. Ku cara nempatkeun pesenan anjeun mastikeun yén anjeun sahenteuna 18 taun sareng kami ngagaduhan hak henteu nganteurkeun upami kami henteu yakin ieu.

1.2 Upami produk henteu sayogi nalika anjeun mesen, urang bakal ngahubungi anjeun kanggo ngatur gaganti, atanapi susunan sanés pikeun parantosan pesen anjeun.

1.3 Panempatan pesen di mana waé dina halaman wéb kami henteu mangrupikeun kontrak, anu dilakukeun ngan ukur nalika kami nampi pesen anjeun sareng pamayaran prosés.

1.4 Kami ngagaduhan hak pikeun henteu nampi pesen nanaon.

1.5 Sadaya barang ditawarkeun tunduk kana kasadiaan.

2. pangiriman

2.1 Pikeun pesenan sadaya item jandela pangiriman bakal dikonfirmasi salami checkout prosés. Kami bakal ngalakukeun sagala anu kami mampu pikeun nyayogikeun jangka waktu ieu tapi urang henteu nampi tanggungan pikeun barang anu gagal sumping dina jandéla ieu kusabab kaayaan anu kami anggap teu aya kabisa urang.

2.2 Pikeun pangiriman kami nganggo nganggo jasa kurir UPS. Kurir ieu ngan bakal nyobian nganteurkeun barang tilu kali saatosna éta bakal dipulangkeun ka Wevino Store. Dina conto ieu atanapi upami barang-barang dikintunkeun ka kami kusabab alamat pangiriman anu salah atanapi henteu lengkep anu anjeun pasihkeun, kami ngagaduhan hak pikeun ngalirkeun biaya pangiriman.

2.3 Waktu transit bervariasi gumantung kana jasa & tujuan. Pikeun pesenan 'Sésa Dunya', waktos pangiriman beda-beda gumantung kana lokasi.

2.4 Naon waé bea sareng pajeg lokal mangrupakeun tanggung jawab konsumén. Kami moal tanggel waler pikeun biaya tambahan sanés anu dikaluarkeun ku bea cukai lokal. Otoritas bea cukai lokal anjeun tiasa meryogikeun tulak khusus, sertipikat atanapi dokuméntasi sanésna kanggo ngijinkeun barang. Persiapan / pengadaan dokumen nyaéta ngan ukur tanggung jawab nasabah. Penundaan naon waé anu aya hubunganana sareng tindakan kantor pabean lokal moal janten tanggung jawab Wevino. Toko

3. Harga

3.1 Sadaya harga anu didaptarkeun dina situs ieu kalebet PPN 22%.

3.2 Sanaos kami narékahan pikeun mastikeun yén sadaya inpormasi harga dina halaman wéb ieu akurat, kadang-kadang aya kasalahan & barang tiasa salah harga. Upami kami mendakan kasalahan harga kami bakal, dumasar kana kabijaksanaan kami, naha: ngahubungi anjeun & naroskeun naha anjeun badé ngabatalkeun pesenan anjeun atanapi teraskeun sareng mesen dina harga anu leres; atanapi ngawartosan anjeun yén kami parantos ngabolaykeun paréntah anjeun. Kami moal wajib nyayogikeun barang dina harga anu lepat.

3.3 Kami ngagaduhan hak pikeun ngaluyukeun harga, tawaran, barang sareng spésifikasi barang dumasar kana kabijaksanaan urang iraha waé sateuacan urang nampi pesen anjeun. Dimana tanggal akhir parantos ditangtoskeun dina tawaran mana waé dina halaman wéb, éta dimaksudkeun pikeun panduan waé. Wevino.store ngagaduhan hak pikeun ngarobih harga iraha waé.

4. Mulihna

4.1 Kami bakal nyayogikeun dana lengkep atanapi ngagentoskeun anggur naon waé anu lepat. Ieu henteu mangaruhan hak hukum anjeun.

4.2 Kami panginten peryogi botol anu rusak pikeun dipulangkeun ka kami. Kami bakal ngatur ieu diperyogikeun ku genah anjeun.

5. Keluhan

5.1 Upami aya keluhan, punten email ka support@wevino.store anu masihan jéntré sakumaha anjeun tiasa. Sadaya keluhan bakal ngaku dina 48 jam & anjeun tiasa ngarepkeun résolusi lengkep ngeunaan keluhan anjeun dina waktos 72 jam salajengna. Anjeun bakal dijaga upami aya reureuh saluareun ieu. Unggal keluhan bakal dianggap rahasia & bakal dihadiran ku manajer senior.

6. Pencegahan kajahatan

6.1 Pikeun kaperluan pencegahan atanapi ngadeteksi pelanggaran, sareng / atanapi tangkep atanapi ngadakwa pelaku, urang tiasa ngabagi inpormasi anu kami kumpulkeun sareng Pulisi, instansi sektor publik atanapi swasta atanapi badan perwakilan anu saluyu sareng panerapan anu aya hubunganana. Inpormasi anu dibagikeun dina cara kieu moal dianggo pikeun tujuan pamasaran.

7. Ulasan, Koméntar sareng Eusi

7.1 Pangguna situs web ieu tiasa ngirim ulasan, koméntar sareng kontén anu sanés. Hak ieu diperpanjang ku sarat yén eusina henteu haram, cabul, nyiksa, ngancam, fitnah, invasi privasi, ngalanggar hak cipta inteléktual, atanapi ngarugikeun pihak katilu, atanapi henteu pikaresepeun. Khususna, kontén henteu kedah kalebet virus parangkat lunak, kampanye politik, pangjurung komérsial, surat ranté atanapi pangiriman massal.

7.2 Anjeun moal nganggo alamat email anu palsu, nyonto ka jalma atanapi lembaga naon waé, atanapi anu nyasabkeun kana asal muasal eusi naon waé.

7.3 Kami ngagaduhan hak, tapi sanés kawajiban, pikeun ngaleungitkeun atanapi ngédit kontén naon waé.

7.4 Upami anjeun masangkeun kontén atanapi ngalebetkeun matéri, kacuali dituduhkeun sanésna anjeun:

  • Grant Wevino.store & perusahaan na anu aya hubunganana hak anu teu eksklusif, bebas royalti & pinuh dilisensikeun pikeun dianggo, baranahan, nyebarkeun, ngarobih, adaptasi, narjamahkeun, ngadistribusikaeun, nyiptakeun karya turunan tina & nembongkeun kontén sapertos di dunya mana waé média.

  • Grant Wevino.store & afiliasi & sub-lisénsina hak ngagunakeun nami anu anjeun kirimkeun aya hubunganana sareng kontén sapertos kitu, upami aranjeunna milih.

  • Satuju yén hak anu anjeun pasihkeun diluhur henteu tiasa dibatalkeun salami panyalindungan hak-hak intelektual anjeun anu aya hubunganana sareng kontén & bahan sapertos kitu. Anjeun satuju pikeun ngaleupaskeun hak anjeun pikeun diidentifikasi minangka panulis eusi sapertos & hak anjeun pikeun bantahan kana perlakuan anu hina pikeun eusi sapertos kitu.

  • Anjeun ngagambarkeun & ngajamin yén anjeun ngagaduhan atanapi sanésna ngendalikeun sadaya hak kana eusi anu anjeun pasang; éta, sakumaha dina tanggal eusi atanapi matéri dikintunkeun ka Wevino.store, eusi & matérina akurat; pamakean eusi sareng matéri anu anjeun pasihkeun henteu ngalanggar kawijakan atanapi pedoman Wevino. toko sareng moal nyababkeun cilaka ka saha waé atanapi badan (kalebet kontén atanapi matéri na henteu fitnah). Anjeun satuju pikeun nguntungkeun Wevino.store & apiliasi na pikeun sadaya klaim anu dibawa ku pihak katilu ngalawan Wevino.store atanapi apiliasi na timbul tina atanapi aya hubunganana sareng ngalanggar salah sahiji jaminan ieu.

  • Sadaya poto produk di toko wevino.dipotong tina sumber terbuka sareng kanggo inpormasi. Pesenan kedah aya hubunganana sareng katurunan produk, tapi sanés gambar sareng poto sabab timbul paséa.

8. Surat kabar

8.1 Dina conto anu munggaran mangga kontak toko ku email, fax atanapi telepon, sakumaha anu dituduhkeun dina email konfirmasi pesen anjeun sareng dina halaman wéb.

 

e-mail: support@wevino.store