kawijakan ngabalikeun duit

Mulih tur Refunds

Kami ngajamin kapuasan anjeun sareng produk kami. Nanging, saluyu sareng Syarat Jual Beli Online EU sareng Jarak Jauh, anjeun ngagaduhan hak pikeun ngabolaykeun urutan anjeun iraha waé dina waktos 14 dinten saatos nampi barang anjeun. Mangsa pembatalan réngsé dina kadaluarsana periode 14 dinten damel dimimitian ku dinten saatos dinten saatos anjeun nampi barang.

Prinsip ngabalikeun duit dasar tina platform online kami: 

1. Anjeun tiasa ngabolaykeun urutan anjeun iraha waé sateuacan ngeusian sareng kéngingkeun artos pinuh imidiatelly. Anjeun teu kedah ngahubungi kami pikeun ngalakukeun éta. Cukup pencét "batal" atanapi halaman konfirmasi pesen anjeun atanapi dina halaman akun anjeun. 

2. Anjeun tiasa ngabatalkeun pesen anjeun iraha waé saatos dieusian dina waktos 14 dinten nampi barang - Ngan pencét Ieuh. Tulis alesan balikna, sanaos anjeun henteu resep atanapi henteu peryogi deui sareng kéngingkeun labél pengiriman balik dina email anjeun. Anjeun bakal dipulangkeun deui dina 10 dinten saatos urang nampi deui barang kami sareng nyimpen deui.  

3. Pikeun kéngingkeun artos mangga balikkeun produk anjeun dina kaayaan aslina sareng aman di rangkep dina 14 dinten saatos nampi parsél anjeun sareng ngabalikeun duit lengkep bakal dikaluarkeun dikurangan biaya pangiriman sareng koleksi. Biaya pengiriman sareng penanganan ENTONG tiasa dibalikeun deui kecuali barang anu dikintunkeun henteu leres, rusak atanapi rusak. (Ieu henteu mangaruhan hak statutori anjeun nalika barang rusak).

Punten Catet - upami anjeun milih ngirim barang nyalira sareng sanés ngalangkungan jasa ngumpulkeun kurir kami kami nyarankeun ngagunakeun jasa anu saluyu pikeun nutupan nilai produk anjeun upami aya karusakan anu ditanggung salami prosés balik.

Barang-barang anu teu dihoyongkeun anu sumping deui ka kami ruksak anu henteu acan diangkut nganggo koleksi kurir anu disatujuan atanapi jasa lungsur moal dibales deui. 

Luyu sareng Peraturan Jual Jarak Jauh 2000 di Uni Éropa, anjeun ngagaduhan hak pikeun ngabolaykeun pesanan anjeun dina waktos 14 dinten, mimitian ti dinten saatos Barang dikirimkeun ka anjeun (atanapi ku batur anu anjeun terang anu parantos nandatanganan barang anjeun tina operator kami) . Salami waktos ieu anjeun tiasa balikkeun Barang ka kami pikeun ngabalikeun duit lengkep. A ngabalikeun duit pinuh bakal ditawarkeun disadiakeun barang anu dianggap ku kami janten dina kaayaan anu sami sakumaha aranjeunna dikirimkeun ka anjeun sareng yén paménta pikeun ngabolaykeun ditampi sacara tertulis. Sagala Pesenan anu dibolaykeun bakal dikembalikan dina 10 dinten saatos nampi ku kami tina barang anu dikembalikan. Upami Barang anu dipulangkeun henteu dianggap ku kami dina kaayaan anu sami sakumaha anu dikirimkeun ka anjeun, kami bakal ngabalikeun Barang ka anjeun sareng biaya pangiriman deui bakal dibayar sareng anjeun bakal mayar ka anjeun. 
Konsumén anu hoyong ngabatalkeun Pesenan anu saatos kiriman kedah:
ngurus Barang anu aya hubunganana sareng henteu kedah dianggo, muka atanapi nganggo éta; sareng balikeun Barang anu aya hubunganana dina 14 dinten ti tanggal pangiriman, kumplit sareng sadayana bungkusan anu relevan sareng dina kaayaan anu sami sakumaha anu ditepikeun ka anjeun.