kawijakan pengiriman barang

Pangiriman & balik

 

Iraha?

Frameframe waktos baku standar nyaéta 72-96 jam - deui, upami barangna aya dina stok sareng gumantung kana pilihan jasa pangiriman anjeun. 

Punten waspada yén kami henteu ngintunkeun pesenan dina akhir minggu atanapi liburan bank sareng kurir kami henteu nganteurkeun dinten Minggu atanapi Liburan Bank. Pesenan anu ditampi salami waktos ieu diolah dina dinten damel salajengna.  

Due to the large number of products that we sell we do sometimes find a product to be out of stock which means we will need to reorder from our suppliers. In this instance, some orders may take 3-7 working days to fulfil. In most cases we can obtain further stock within 3 working days, provided the stock is available to us. Should our supplier be unable to resupply us you can cancel your order any time and get full refund in "one-click". 

pangiriman

3-4 working days after despatch.

Anu?

urang ngagunakeun UPS, TNT Express jeung DHL salaku kurir utama urang, anu dipercaya sareng mapan di Dunya. Aranjeunna dikokolakeun kalayan saé sareng ngoperasikeun pisan dipercaya, ngabanggakeun jasa palanggan na. Aranjeunna beroperasi nganggo staf permanén lokal tibatan supir agénsi sareng nyandak pendekatan pribadi pikeun pangirimanana. Aranjeunna ogé nganggo anu pang anyarna dina téknologi pelacakan pikeun mastikeun anjeun gaduh kontrol maksimal pikeun pangiriman bungkusan anjeun.  

Punten émut, Kurir mangrupikeun hubungan antara anjeun sareng kami sareng kami henteu ngagaduhan kakait éta, ogé kami henteu langsung tiasa ngadalikeun naon anu kajantenan di jerona. Upami aya masalah timbul, urang bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun ngungkulan masalah-masalah éta pikeun anjeun dimana urang tiasa sareng urang sacara rutin marios jasa anu kami tampi ti mitra anu dipercaya sareng nuturkeun masalah anu pas. 

Kumaha?

Barang ngan ukur tiasa ditandatanganan ku jalma anu langkung umur 18 taun.  Kurir urang tiasa nyungkeun KTP upami anjeun sigana sahandapeun 18 taun sareng tiasa nolak nganterkeun upami ID anu pas teu tiasa disayogikeun.

Anjeun tiasa milih supaya pesen anjeun dikirimkeun ka alamat sanés alamat tagihan anjeun, sapertos tempat damel anjeun atanapi ka sobat atanapi baraya. Kantun nambihan alamat pangiriman alternatip nalika nempatkeun pesen anjeun.

Upami anjeun ngirim hadiah, anjeun tiasa nambihan kartu kado kana urutan anjeun tanpa biaya tambahan, pastikeun anjeun carioskeun ka kami dina catetan di checkout. Kami moal nempatkeun kana sagala jinis dokumen faktur kalayan kado, ieu bakal langsung kana email anjeun.

Upami teu aya anu sayogi pendak sareng kurir, kurir bakal ninggalkeun kartu pikeun nyebutkeun aranjeunna parantos. Alternatipna, anjeun tiasa masihan ijin kurir kanggo ngantunkeun pesenan dina tempat anu tangtu. Aya catetan pangiriman bagian dina balanja checkout dimana paréntah pangiriman tiasa ditingalkeun upami anjeun atanapi anu nampi bungkusan kaluar.

Anjeun tiasa mariksa kamajuan pesen anjeun khususna ku ngagunakeun nomer lacak anu disayogikeun dina email 'Order Shipped' anu anjeun bakal nampi. Sakali pesenan anjeun parantos dikirim ti gudang kami kami bakal ngintunkeun anjeun Email Kiriman kalayan tautan lacak sahingga anjeun tiasa nuturkeun perjalanan na.

Karuksakan atanapi Kerusakan

Kami jaga khusus pikeun mastikeun barang-barang anjeun dikemas kalayan aman sareng aman, nganggo bungkusan anu disatujuan tapi aya kalana sareng hanjakalna, sababaraha karusakan atanapi karusakan tiasa kajantenan. 

Sagala karusakan kana paréntah anu parantos lumangsung nalika transit kedah dilaporkeun ka kami pas mungkin saatos nampi barang. Upami aya karusakan anu katingali dina pangiriman, ieu kedah dilaporkeun ka kurir.

Sadaya barang kedah ditaliti sareng urang kedah dibéjaan yén aya karusakan langsung sareng dina waktos dua dinten pangirimanna paling gancang. Kami tiasa nyungkeun anjeun ngintunkeun poto-poto karuksakan éta sateuacan dipilampah deui.