Sarat jasa

Sarat jeung Kaayaan

1. Nyusun

1.1 Kami moal ngajual atanapi nganteurkeun alkohol ka saha waé anu aya atanapi katingalina, di handapeun umur 18. Ku cara nempatkeun pesenan anjeun mastikeun yén anjeun sahenteuna 18 taun sareng kami ngagaduhan hak pikeun henteu nganteurkeun upami kami henteu yakin kana ieu. .

1.2 Upami produk henteu sayogi nalika anjeun nempatkeun pesenan anjeun, kami bakal ngahubungi anjeun pikeun ngatur panggantian atanapi susunan anu sanés pikeun parantosan pesenan anjeun.

1.3 Panempatan pesen di mana waé dina halaman wéb kami henteu mangrupikeun kontrak, anu dilakukeun ngan ukur nalika kami nampi pesen anjeun sareng pamayaran prosés.

1.4 Kami ngagaduhan hak pikeun henteu nampi pesen nanaon.

1.5 Sadaya barang ditawarkeun tunduk kana kasadiaan.

2. pangiriman

2.1 Pikeun pesenan sadaya item jandela pangiriman bakal dikonfirmasi salami checkout prosés. Kami bakal ngalakukeun sagala rupa anu kami tiasa pikeun nyumponan waktos ieu, tapi kami henteu nanggung tanggung jawab pikeun barang anu gagal sumping dina jandela ieu kusabab kaayaan anu kami anggap di luar kendali urang.

2.2 Pikeun pangiriman kami nganggo nganggo jasa kurir UPS. Kurir ieu ngan bakal nyobian nganteurkeun barang tilu kali saatosna éta bakal dipulangkeun ka Wevino Store. Dina conto ieu atanapi upami barang-barang dikintunkeun ka kami kusabab alamat pangiriman anu salah atanapi henteu lengkep anu anjeun pasihkeun, kami ngagaduhan hak pikeun ngalirkeun biaya pangiriman.

2.3 Waktu transit bervariasi gumantung kana jasa & tujuan. Pikeun pesenan 'Sésa Dunya', waktos pangiriman beda-beda gumantung kana lokasi.

2.4 Naon waé bea sareng pajeg lokal mangrupakeun tanggung jawab konsumén. Kami moal tanggel waler pikeun biaya tambahan sanés anu dikaluarkeun ku bea cukai lokal. Otoritas bea cukai lokal anjeun tiasa meryogikeun tulak khusus, sertipikat atanapi dokuméntasi sanésna kanggo ngijinkeun barang. Persiapan / pengadaan dokumen nyaéta ngan ukur tanggung jawab nasabah. Penundaan naon waé anu aya hubunganana sareng tindakan kantor pabean lokal moal janten tanggung jawab Wevino. Toko

3. Harga

3.1 Sadaya harga anu didaptarkeun dina situs ieu kalebet PPN, kecuali alokasi En-Primeur.

3.2 Sanajan urang usaha pikeun mastikeun yén sakabéh informasi harga dina ramatloka ieu akurat, aya kalana kasalahan bisa lumangsung & barang bisa salah harga. Lamun urang manggihan hiji kasalahan harga urang bakal, dina kawijaksanaan urang, boh: ngahubungan anjeun & nanya naha anjeun keukeuh ngabolaykeun pesenan anjeun atanapi neruskeun kalawan urutan dina harga bener; atanapi ngabéjaan yén kami parantos ngabatalkeun pesenan anjeun. Kami moal wajib nyayogikeun barang dina harga anu salah.

3.3 Kami ngagaduhan hak pikeun ngaluyukeun harga, tawaran, barang sareng spésifikasi barang dumasar kana kabijaksanaan urang iraha waé sateuacan urang nampi pesen anjeun. Dimana tanggal akhir parantos ditangtoskeun dina tawaran mana waé dina halaman wéb, éta dimaksudkeun pikeun panduan waé. Wevino.store ngagaduhan hak pikeun ngarobih harga iraha waé.

4. Mulihna

4.1 Kami bakal nyayogikeun dana lengkep atanapi ngagentoskeun anggur naon waé anu lepat. Ieu henteu mangaruhan hak hukum anjeun.

4.2 Kami panginten peryogi botol anu rusak pikeun dipulangkeun ka kami. Kami bakal ngatur ieu diperyogikeun ku genah anjeun.

5. Keluhan

5.1 Upami aya keluhan mangga surélék support@wevino.store masihan saloba jéntré sakumaha anjeun tiasa. Sadaya keluhan bakal diaku dina 48 jam & anjeun tiasa ngarepkeun résolusi lengkep keluhan anjeun dina 72 jam salajengna. Anjeun bakal tetep informed lamun aya wae reureuh saluareun ieu. Unggal keluhan bakal dianggap rahasia & bakal dihadiran ku manajer senior.

6. Pencegahan kajahatan

6.1 Pikeun kaperluan pencegahan atanapi ngadeteksi pelanggaran, sareng / atanapi tangkep atanapi ngadakwa pelaku, urang tiasa ngabagi inpormasi anu kami kumpulkeun sareng Pulisi, instansi sektor publik atanapi swasta atanapi badan perwakilan anu saluyu sareng panerapan anu aya hubunganana. Inpormasi anu dibagikeun dina cara kieu moal dianggo pikeun tujuan pamasaran.

7. Ulasan, Koméntar sareng Eusi

7.1 Pamaké situs wéb ieu tiasa ngirim ulasan, koméntar sareng kontén sanés. Hak ieu diperpanjang ku syarat yén eusina henteu haram, jorang, kasar, ngancam, fitnah, invasif privasi, ngalanggar hak cipta intelektual, atanapi upami henteu ngabahayakeun ka pihak katilu, atanapi henteu pikaresepeun. Sacara husus, eusi teu kudu ngawengku virus software, kampanye pulitik, solicitation komérsial, surat ranté atawa mailings massa.

7.2 Anjeun moal nganggo alamat email anu palsu, nyonto ka jalma atanapi lembaga naon waé, atanapi anu nyasabkeun kana asal muasal eusi naon waé.

7.3 Kami ngagaduhan hak, tapi sanés kawajiban, pikeun ngaleungitkeun atanapi ngédit kontén naon waé.

7.4 Upami anjeun ngeposkeun eusi atanapi ngirimkeun bahan kecuali upami dituduhkeun anjeun:

  • Pasihan Wevino.store sareng perusahaan afiliasina hak non-eksklusif, bébas royalti & sapinuhna sub-lisénsi pikeun ngagunakeun, baranahan, nyebarkeun, ngarobih, adaptasi, narjamahkeun, nyebarkeun, nyiptakeun karya turunan tina & nampilkeun kontén sapertos kitu di sakumna dunya di mana waé. média.

  • Pasihan Wevino.store & afiliasina & sub-lisénsi hak ngagunakeun nami anu anjeun kirimkeun hubunganana sareng kontén sapertos kitu upami aranjeunna milih.

  • Satuju yén hak anu anjeun pasihkeun diluhur henteu tiasa dibatalkeun salami panyalindungan hak-hak intelektual anjeun anu aya hubunganana sareng kontén & bahan sapertos kitu. Anjeun satuju pikeun ngaleupaskeun hak anjeun pikeun diidentifikasi minangka panulis eusi sapertos & hak anjeun pikeun bantahan kana perlakuan anu hina pikeun eusi sapertos kitu.

  • Anjeun ngagambarkeun & ngajamin yén anjeun ngagaduhan atanapi sanésna ngendalikeun sadaya hak kana eusi anu anjeun pasang; éta, sakumaha dina tanggal eusi atanapi matéri dikintunkeun ka Wevino.store, eusi & matérina akurat; pamakean eusi sareng matéri anu anjeun pasihkeun henteu ngalanggar kawijakan atanapi pedoman Wevino. toko sareng moal nyababkeun cilaka ka saha waé atanapi badan (kalebet kontén atanapi matéri na henteu fitnah). Anjeun satuju pikeun nguntungkeun Wevino.store & apiliasi na pikeun sadaya klaim anu dibawa ku pihak katilu ngalawan Wevino.store atanapi apiliasi na timbul tina atanapi aya hubunganana sareng ngalanggar salah sahiji jaminan ieu.

  • Sadaya poto produk dina wevino.store dicandak tina sumber terbuka sareng kanggo tujuan inpormasi. Pesenan kedah aya hubunganana sareng katerangan produk, tapi henteu kana gambar sareng poto sabab aya panyimpangan.

8. Surat kabar

8.1 Dina conto anu munggaran mangga kontak toko ku email, fax atanapi telepon, sakumaha anu dituduhkeun dina email konfirmasi pesen anjeun sareng dina halaman wéb.

 

e-mail: info@wevino.store